top of page
randershandsker.JPG

SLOW FASHION

Den håndgribelige investering

Ketchup Invest har investeret i handskevirksomheden Randers Handsker, en 208 år gammel dansk virksomhed, der designer og producerer skindhandsker og accessories af de bedste skindkvaliteter. 

Virksomheden har netop gennemgået et generationsskifte i forbindelse med salget til ægteparret Rina Hansen og Thomas Bro. De er 5. generation af ejere i handskefabrikken, der altid har været familie-ejet.

Rina har med sin phd i omnichannel retail og mangeårige erfaring som leder i modeindustrien, valgt at kaste sin kærlighed på den gamle fabrik med den fantastiske historie og tradition. Hun er indtrådt som Direktør. Thomas driver i det daglige influencer-teknologi-virksomheden Brandheroes, som han og Rina har grundlagt sammen med Rasmus Arendt Nielsen.

Ketchup Invest indtræder i ejerkredsen med 30% ejerandel og vil udover kapital bidrage med bestyrelses- og ledelsesinvolvering. 

Aktiv investeringspartner

Vi finder det utroligt spændende at være med til at bringe et stykke Danmarkshistorie ind i en ny tidsalder. Vi mener, verden har brug for færre, men bedre produkter, og her har vi i sandhed et kvalitetsprodukt, der bringer glæde år efter år.   De tidligere generationer har værnet om produktet og har aldrig gået på kompromis.

Vi har den dybeste respekt for det håndværk, der altid har stået øverst på dagsordenen hos Randers Handskefabrik, og vi vil med vores indsats og kompetencer være med til at fastholde virksomhedens sjæl og historie samtidig med at vi vil styrke brandet og kendskabet hertil. Så også den nye generation af forbrugere vil kende til produkterne. 

 

Når man træder ind i virksomheden, er det som at være på et museum. Det er en smuk oplevelse. Fremtiden byder helt klart på modernisering og digitalisering af processerne omkring salg og håndtering af produktet. Det er den måde, vi skal sikre en bæredygtig forretning fremover. Men virksomhedens historie vil altid være fundamentet, vi står på. Det er også grunden til at familien Vejrum har valgt at sælge fabrikken til en ny familie, og ikke blive en del af en større virksomhed eller fond. 

En stolt historie

Med rødder tilbage til 1811 er Randers Handsker en af de fineste og ældste handskemagere i verden. Den danske virksomhed har leveret handsker og andre lædervarer til de royale familier siden sin spæde begyndelse.

Den franske dronning Marie Antoinette skulle efter signede specifikt have købt handsker fra Randers fordi de fik hendes hænder til at føles bløde og glatte og fordi de havde en meget genkendelig aroma. Denne aroma stammede fra kalmusblomsten, som blev brugt i indfarvningen af handskerne ved Gudenåen i Randers. Randers Handsker fortsætter i dag den stolte tradition med at levere til kongehuset.

 

Desuden sælges Randers Handsker til flåden, specialstyrkerne, politiet og den kongelige livgarde.

I detailhandlen vil man møde Randers Handsker i førende gave- og modebutikker i flere lande. I Danmark fx Birger Christensen og Paustian samt specialbutikker indenfor skind, overtøj og tasker. I 60 år har man desuden kunne købe hele handskeudvalget i Randers Handskers egne butikker på strøget i København og i Randers centrum. 

Du kan læse mere om Randers Handsker på www.rhanders.com 

arnerina.JPG
insta2.JPG
glovecutting.JPG
handske.JPG
insta1.JPG
bottom of page